Mart de Graaf is werkzaam als Fullstack ontwikkelaar bij Sogeti en op dit moment ingezet bij de RDW. In 2018 heeft Mart als finalist Young Sogetist of the Year gewerkt aan een onderzoek over ethiek bij het ontwikkelen van software. Binnen Sogeti heeft Mart al meerdere sessies georganiseerd over Azure, Unit Testing en geavanceerd Git.

Ik zie veel mensen bezig met de basis van git. Wanneer het moeilijker wordt wordt de git guru binnen het team opgezocht om te helpen met het git probleem. In de sessie wordt visueel uitgelegd hoe git werkt en wat commando’s daarmee doen tussen de vier Git stages. Door de flow te begrijpen is de oplossing nog maar 1 (Google) zoekopdracht van je vandaan. Om je team verder te helpen worden de belangrijkste git workflows en afspraken binnen teams besproken. Door je te verbeteren in deze tool die je dagelijks gebruikt, wordt je dagelijkse proces versnelt.

In deze presentatie wordt duidelijk wat git voor je doet en wat je moet doen om git goed te gebruiken. Daarnaast zal Mart de belangrijkste git workflows behandelen en welke afspraken je binnen je team kan maken om als team git goed te gebruiken