Mehmet is een doorzetter en uitdager als het gaat om het streven naar softwarekwaliteit. Op het vlak van exploratory testen, testautomatisering, requirements helder krijgen of het team scherp houden gaat hij voor het beste resultaat. Hij geeft deze waarden en de kennis hoe, graag door tijdens presentaties en workshops. Hiernaast is hij tevens coach en trainer voor collega’s op de werkvloer.

In deze presentatie wordt ingegaan op wat visueel regressietesten daadwerkelijk is, hoe het werkt (BackstopJS als voorbeeld) en welke meerwaarde het heeft. Er zijn enkele toepassingen die je wellicht zullen verrassen! In ieder geval zijn visuele regressiectests de moeite waard te overwegen als aanvulling op je huidige testsuite!
Er worden praktijkvoorbeelden getoond, tips en tricks gegeven over hoe ermee te beginnen, werkwijze over het dagelijks gebruik gedeeld en integratie met een bestaand (test)proces voorgesteld.

Na een poos gewerkt te hebben met webdriver krijg je een goed beeld over waar webdriver sterk en minder sterk in is. Visuele regressietests zijn een goede aanvulling om de minder sterke punten aan te vullen én meer te doen. In deze presentatie wordt ingegaan op wat visueel regressietesten daadwerkelijk is, hoe het werkt (BackstopJS als voorbeeld) en welke meerwaarde het heeft. Er zijn enkele toepassingen die je wellicht zullen verrassen! In ieder geval zijn visuele regressietests de moeite waard te overwegen als aanvulling op je huidige testsuite!